A Private and Colorful Entryway

Project overview

To create and implement a landscape plan that will complement their newly renovated corporate headquarters.

The challenge

To design a landscape plan that provides a colorful entry for visitors. This plan must also provide screening from the busy road that runs adjacent to the building. Large maples that exist on the property must be incorporated into the new landscape.

The results

A 3-foot tall bluestone wall was constructed to screen the parking areas. Flowering trees, shrubs and hundreds of perennials along with annuals were added to provide a vibrant and colorful display to welcome visitors and employees to the property.

NEWSLETTER SIGN-UP

Copyright © Gallivan Corporation. All rights reserved. | Sitemap | Website by BrawnMedia

The Gallivan Corporation BBB Business Review National Association of Landscape Professionals